RESTAURANT COCQUUS

Een eerlijke en verfijnde Frans-Belgische keuken met lokale producten die op dit moment het lekkerst zijn en het beste in het seizoen passen.

NIELS FLOREAL

De jonge chef Niels Floréal brengt een eerlijke en verfijnde Frans-Belgische keuken met een twist, altijd wisselend met het seizoen mee.

Een review op Google : “Heel hard genoten van een heerlijk diner bij deze jonge en ambitieuze chef, met heel veel talent!”

Niels Floréal - Restaurant Cocquus Brugge
Restaurant Cocquus Brugge
LOKALE PRODUCTEN

Elke maand kan je proeven van een nieuw Cocquus Locorum menu (3, 4 of 5 gangen) met streekgeboden producten die op dit moment het lekkerst zijn en het beste in het seizoen passen.

’s Middags serveert de chef een wekelijks wisselend lunchmenu (2 of 3 gangen) met, indien je dit wenst, een bijpassende wijnsuggestie.

Of je eet heerlijk à la carte volgens je eigen smaak en honger. 

Kom heerlijk tafelen bij Restaurant Cocquus